Onze nieuwe Rosalique producten!

Onze nieuwe Rosalique producten!
Zes jaar na de lancering van onze enorm succesvolle 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula, zijn we ongelooflijk trots om onze gloednieuwe Rosalique 3 in 1 Balm Cleanser en Rosalique Soothing Night Cream te mogen presenteren!

We hebben deze nieuwe producten ontwikkeld op basis van de waardevolle feedback en eindeloze verzoeken van onze klanten om meer huidverzorgingsproducten tegen roodheid. In nauwe samenwerking met een team van wetenschappers hebben we zorgvuldig een reeks actieve ingrediënten uitgekozen (inclusief uniek dadelpitextract IBR-CalmDeAge®) waarmee onze klanten nog betere resultaten kunnen behalen dan alleen met Rosalique.

Rosalique 3 in 1 Balm Cleanser 100ml

De Rosalique 3 in 1 Balm Cleanser is speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige en rode huid. Deze milde balsem reinigt de huid zacht en verwijdert onzuiverheden, make-up en vuil zonder de huid uit te drogen. De perfecte toevoeging aan je dagelijks huidverzorgingsroutine.Boordevol klinisch bewezen ontstekingsremmende en antioxiderende actieve ingrediënten die de gevoelige en rode huid verzachten, kalmeren en verbeteren. De zorgvuldig geselecteerde hydraterende en voedende werkstoffen helpen vocht vast te houden in de huid zonder de poriën te verstoppen, waardoor je huid er stralend en gezond uitziet.Rosalique Soothing Night Cream 50ml

Maak je huidverzorgingsroutine compleet met onze Rosalique Soothing Night Cream. Dankzij klinisch bewezen ingrediënten die roodheid verminderen en natuurlijke moisturisers, zorgt deze crème voor de optimale bescherming en verzorging van jouw huid gedurende de nacht. Het vermindert niet alleen roodheid, maar helpt ook bij donkere kringen en zorgt voor een betere teint, terwijl het de huid diep hydrateert. 
Deze unieke crème maakt gebruik van IBR-CalmDeAge® - een gecertificeerd gerecycled dadelpitextract dat rijk is aan polyfenolen. De veerkracht van dadelpalmbomen in droge, barre omgevingen heeft hen het label 'bron van leven in de woestijn' opgeleverd, en dit ingredient helpt dan ook hydratatie te behouden en een jeugdige teint te creëeren. Dankzij deze en andere klinisch bewezen ontstekingsremmende ingrediënten, is deze nachtcrème ideaal voor het behouden van een gezonde, rustige en gehydrateerde huid.
Heb je vragen over onze nieuwe producten? Neem contact op met ons vriendelijke team.

Lees meer

Aangeraden door Dermatologie Specialist Selene Daly!

Aangeraden door Dermatologie Specialist Selene Daly!

Onze Christmas Gift Set is terug!

Onze Christmas Gift Set is terug!

Actieve ingrediënten in onze skincare lijn

Actieve ingrediënten in onze skincare lijn