Over ons

Bijna iedereen heeft wel eens last van een gevoelige & rode huid in het gezicht. 

Enkele van de meest voorkomende problemen zijn: 

  • Rosacea
  • Couperose
  • Keratosis Pilaris
  • Roodheid (Erythema)
  • Vlekken & Pukkeltjes
  • Rode huid
  • Ontstoken huid

Rosalique wil de #1 gezichtscrème zijn voor huidgevoeligheid en Erythema (roodheid). De unieke biomedisch-wetenschappelijke formule is zo samengesteld dat het de meest snelle, veilige en effectieve oplossing is voor de roodheid in het gezicht.

 

 

 

Wat maakt Rosalique zo uniek?

Het Triple Action Effect

** Directe Dekking **
De unieke groene met ultra-fine pigment gevulde microcapsules dringen in de huid en maskeren direct de roodheid en oneffenheden in het gezicht. De groene buitenste laag neutraliseert de roodheid tot een minimum, het pigment past zich aan aan jouw huidkleur en zorgt voor een egale teint.

** Zachte Verzorging **
Rosalique bevat actieve ingrediënten zoals Zeoliet, Alpha-Bisabolol, Panthenol, Shea Boter & Ureum die stuk voor stuk symptomen geassocieerd met roodheid op een zachte manier behandelen. Studies hebben uitgewezen dat Rosalique de geïrriteerde huid kan verzachten, wanneer Rosalique dagelijks wordt gebruikt voor een periode van 4-8 weken. Roodheid van de huid wordt op lange termijn verminderd, gecontroleerd en gestabiliseerd.  

** Langdurige Bescherming **

UV filters geven bescherming tegen UVA en UVB straling, die de rode huid kunnen verergeren. De SPF 50 beschermt tegen verdere langdurige beschadiging van de huid.

 

 

Een combinatie van familiewaarden en Zwitsers-Franse dermo-cosmetische techniek.

Sinds 1999 ben ik persoonlijk getuige geweest van de verbazingwekkende en krachtige effecten die natuurlijke, bio-actieve formules kunnen hebben op de verbetering van de huid van mensen. Zelfs in 2021 is het onderzoek en het werk van mijn vader, biomedisch onderzoeker, Dr. M Schiele, nog steeds actueel. In 2018 werd in samenwerking met Zwitserse en Franse dermo-cosmetische wetenschappers Rosalique gelanceerd, waarbij de nieuwste technologieën en trends in de beauty-industrie werden gevolgd en tegelijkertijd trouw werd gebleven aan de waarden van mijn vader. Door beide te combineren, konden we een uniek product creëren dat mensen niet alleen nodig hebben, maar ook willen hebben. Iets dat er niet alleen mooi uitziet, maar onze klanten ook een mooi gevoel geeft vanaf het eerste gebruik.