Feestelijke make-up looks met Rosalique

Feestelijke make-up looks met Rosalique

Eén van onze favoriete dingen aan de feestdagen is het feit dat veel mensen de neiging hebben om wat creatiever te zijn wat betreft hun make-up. Zelfs als je normaal gesproken niet echt fan bent van uitgebreide looks, is Kerstmis de perfecte gelegenheid om een beetje glitter hier of wat kleur daar toe te voegen. Dit jaar wilden we daarom laten zien hoe twee van onze grootste fans Rosalique gebruiken als roodheid-neutraliserende basis voor hun feestelijke make-up looks. Wist je dat Rosalique namelijk ook heel goed werkt als kleurcorrigerende primer? Een dunne basis van Rosalique vervaagt niet alleen roodheid, het geeft je ook een mooi glad resultaat - de perfecte ondergrond voor je foundation!

Een lichte en feestelijke look van Beth (@bethdoes), tegen roodheid


 
"Ik gebruik mijn NYX Brow Pencil in de kleur Taupe om mijn wenkbrauwen lichtjes in te vullen. Vervolgens creëer ik een simpele oogschaduw-look met mijn VIP palet van Arttitude Cosmetics, met name de gouden en bruin/oranje tinten om de ogen wat Kerstwarmte te geven.

Daarna breng ik een dun laagje van de groene Rosalique crème aan met mijn Miracle Brush, over mijn hele gezicht. Het neutraliseert de roodheid en maakt mijn huid egaler - ik gebruik Rosalique vaak als primer onder mijn make-up omdat het de roodheid vervaagt. Vervolgens breng ik een dun laagje Huda Beauty Faux Filter foundation aan.

Ten slotte contour ik met mijn NYX Contour palet en voeg ik wat highlight toe. Op de lippen Revlon's Kiss Plumping Creme in de kleur Nude Honey."


Een snelle, stralende en feestelijke make-up door Frey-ja (@muafreyja)

"Ik begin met een dun laagje van de transformerende Rosalique over mijn hele gezicht. Dit geeft me direct een stralende, gouden gloed over mijn gezicht terwijl felle, rode plekjes geneutraliseerd worden. Onder mijn ogen en op andere plekjes waar ik iets meer hulp nodig heb, breng ik wat concealer aan wat ik inmasseer met mijn vingers. Gevolgd door een dun laagje mineraal poeder om alles te fixeren en de hele dag op zijn plek te houden.
Om mijn huid nog meer een gouden gloed te geven, breng ik bronzer aan op de plekjes waar de zon me zou raken als ik in de tuin in de zon zou zitten: een veeg bovenop mijn voorhoofd, eentje over de neus, een beetje op de kin en dan aan beide kanten een veeg onder de jukbeenderen en omhoog naar de slaap voor een zachte contour.
Hoewel ik van mezelf vrij veel roodheid in mijn gezicht heb, voeg ik toch altijd wat rouge toe voor een fris, jong-ogende look. Ik vermijd roze of rode producten maar kies daarentegen voor een perzik- of terracottakleurige blusher. De Code8 Rose Blush is een trio palet met een ingebouwde highlighter die hoog op de jukbeenderen gebruikt kan worden.
Om het gezicht te omlijsten, zet ik mijn werkbrauwen aan met een beetje potlood in een zachte, bruine kleur. Voor de ogen gebruik ik dezelfde highlighter van het rouge-palet en breng ik wat aan onder de wenkbrauwboog en in de binnenste hoek van het oog. Dit is een fantastische trucje om vermoeide ogen te laten stralen. Vervolgens gebruik ik de blusher weer voor wat schaduw in de oogplooi en breng ik de kleur wat omhoog in de richting van het uiteinde van mijn wenkbrauw.
Om de ogen af te maken gebruik ik het dubbele Charlotte Tilbury Super Model Nude oogpotlood. Met het donkere einde ga ik door mijn wimperrand heen, met een subtiele 'flick' aan het einde. De 'nude' kant gebruik in in de waterlijn om de ogen groter te laten lijken. Ten slotte ga ik een paar keer mijn mascara over mijn wimpers.
Om het geheel af te maken gebruik ik mijn Chanel Long Wear Lip Duo in een zachtroze tint om het geheel fris en jeugdig te houden. De formule blijft ontzettend goed zitten en is dus ideaal om mee te eten, drinken en kussen!
Een snelle, simpele, frisse make-up look."

Lees meer

Ultieme cadeautips voor mensen met rosacea

Ultieme cadeautips voor mensen met rosacea

Actieve ingrediënten in onze skincare lijn

Actieve ingrediënten in onze skincare lijn

Waarom je huid er in de winter minder goed uit ziet, en wat je daaraan kan doen

Waarom je huid er in de winter minder goed uit ziet, en wat je daaraan kan doen