GQ houdt van Rosalique voor mannen

GQ houdt van Rosalique voor mannen

'De vochtinbrengende crème tegen roodheid die de huid met couperose volledig zal transformeren' - GQ

https://www.revistagq.com/compras/articulo/mejor-crema-verde-hidratante-anti-rojeces
Rosalique is wereldwijd geliefd en staat vandaag in de Spaanse schijnwerpers! We staan in GQ Espana! Rosacea komt misschien vaker voor bij vrouwen, maar mannelijke lijders kunnen zich beperkt voelen door hoe ze zich moeten bedekken - en daar komt Rosalique om de hoek kijken.

Serieus, als je bang bent om er uit te zien alsof je make-up draagt, garandeer ik dat niemand zal merken dat je deze crème draagt'. Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50 maakt gebruik van unieke micro-ingekapselde pigmenten. De groene buitenlaag van de microbolletjes neutraliseert de roodheid van de huid en de ultrafijne pigmenten maskeren ook direct eventuele roodheid of oneffenheden.

'Wat maakt deze Rosalique dan anders dan de anderen? Wel, de naam zelf geeft het al aan: dat het een 3-in-1 effect is. Het beperkt zich niet alleen tot het verbergen van roodheid, maar ook tot het behandelen ervan. Rosalique bevat 5 natuurlijke werkstoffen: panthenol, bisabolol, karitéboter, zeoliet en ureum. Deze werken als ontstekingsremmers, zachte vochtinbrengers en ontgifters, voor een huid die er binnen 6-8 weken rustiger uitziet en aanvoelt.

'Het is belangrijk om te wijzen op een laatste voordeel en dat is dat deze 3-in-1 crème
ook SPF50 bescherming biedt tegen UVA- en UVB-stralen.' Een veel voorkomende trigger van rosacea zijn UVA- en UVB-stralen, waarvan ook bekend is dat ze huidschade en andere problemen veroorzaken. Rosalique's 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula biedt 5* Breed Spectrum Gewaardeerde bescherming, om de huid op langere termijn te beschermen. Rosalique is perfect voor mannen.
Het is snel en gemakkelijk te gebruiken, met een lichte onopvallende look, om het zelfvertrouwen te verbeteren.

Bedankt GQ Espana voor deze fantastische review! Lees het hele artikel hier.

Lees meer

Hoe je met een onzuivere huid de feestdagen doorkomt!

Hoe je met een onzuivere huid de feestdagen doorkomt!

Actieve ingrediënten in onze skincare lijn

Actieve ingrediënten in onze skincare lijn

Essentiële huidverzorgingstips voor je volgende wintersportvakantie

Essentiële huidverzorgingstips voor je volgende wintersportvakantie