Happy International Women's Day!

Happy International Women's Day!

Het is vandaag International Women's Day! Een dag waarop we fantastische vrouwen van over de hele wereld in het zonnetje zetten. Dit is een belangrijke dag voor ons bij Rosalique, want hoewel Rosalique door iedereen gebruikt kan worden, is een groot gedeelte van onze klanten én van ons team vrouw. Daarom delen we vandaag wat prachtige Rosalique succesverhalen van een aantal fantastische vrouwen!

Tori


"Mijn naam is Tori, ik word dit jaar 40 en ik heb al sinds mijn tienerjaren last van een erg rode huid in mijn gezicht. Ik zorg goed voor mezelf en mijn huid en ben al lang geïnteresseerd in huidverzorgingsproducten, omdat ik al 15 jaar schoonheidsspecialiste ben. Ik bloos heel snel - vooral op mijn wangen, nek en borst, en heb last van gesprongen adertjes.

Ik gebruikte vroeger altijd dikke foundations om de roodheid te verbergen, maar vind zo'n zware make-up nu ik wat ouder ben eigenlijk helemaal niks meer, ook omdat mijn huid er verder goed uit ziet. Ik gebruik Rosalique nu elke dag en ben er dol op - het is licht en blijft erg goed zitten, en blijft mijn roodheid verhullen, zelfs in weer en wind. Het is makkelijk aan te brengen, maakt dat is er "wakkerder" uitzie (volgens mij man), en geeft mijn huid een stralende, frisse look." 

 Chrissy

"Ik ben Chrissy en ik ben bloemist, gespecialiseerd in bloemen voor trouwerijen. Ik heb Rosalique leren kennen van een bevriende make-up artist, en het heeft mijn ochtendroutine zo veel makkelijker gemaakt!

Ik moet voor mijn werk vaak extreem vroeg op, om op de markt bloemen te kopen of om bloemstukken af te leveren en klaar te zetten bij klanten en trouwlocaties. Soms gebruik ik Rosalique onderweg omdat het zo makkelijk aan te brengen is. Het is niet vettig, en een heel klein beetje blijft de hele dag zitten! Rosalique werkt zo goed voor de rode vlekken op mijn gezicht, dat ik zelden andere make-up gebruik. Ik kan nu echt niet meer zonder!" 

 

Sarah
"Ik ben Sarah, moeder van twee jongens, en ik werk part time vanuit huis. Ik draag eigenlijk nooit veel make-up, vooral omdat ik een super gevoelige huid heb, maar ben de laatste jaren steeds meer gaan gebruiken omdat ik rode vlekken ontwikkelde rondom mijn neus en wangen. Ik voel me daar erg onzeker over en ga niet graag zonder make-up het huis uit, het voelt dan echt alsof mijn neus rood gloeit.

Ik gebruik Rosalique nu als enige product, voor een klein en snel beetje extra dekking, of als basis als ik van plan ben foundation te gebruiken. Het is het enige product dat écht effectief is tegen de roodheid en ik voel me een stuk zelfverzekerder als ik het op heb. Ik heb sinds kort ook de brush, waardoor het nog makkelijker aan te brengen en in te masseren is!" 
Belle

"Ik ben make-up artiest van beroep, en iedere MUA heeft een aantal producten waar hij of zij steeds op terugvalt. Voor mij is dat Rosalique! Ik heb zelf een milde vorm van rosacea en zocht al jaren naar een oplossing die mijn huid niet verder zou irriteren. Toen een andere make-up artiest mij Rosalique liet zien was ik eerst een beetje sceptisch, maar ik kan inmiddels echt niet meer zonder - zowel voor mezelf als voor mijn klanten.

Ik gebruik Rosalique dagelijks, als enige product of als primer of roodheidscorrigerende concealer als ik me wat meer op wil tutten. Als ik alleen foundation gebruikt komt mijn rode neus er altijd toch weer doorheen, maar met Rosalique weet ik dat dat niet gaat gebeuren!

 

Zoe

"Ik ben Zoe Darkins, hoofd en hoofdbehandelaar bij Inside-Out Laser Clinics. Ik heb Rosalique twee jaar geleden voor het eerst ontdekt, net na de lancering, en kan eerlijk zeggen dat ik nooit meer iets anders gebruikt heb! Ik gebruik Rosalique elke dag voor mijn rosacea en bovendien geeft het mijn huid een prachtige tint en een mooie glow. Ten slotte vind ik het super dat het SPF50 bevat!

Ik ben geen make-up fan, zeker geen fan van foundation, maar dit product is super makkelijk aan te brengen en ik kan altijd wat extra aanbrengen op mijn probleemgebieden voor een egale teint. Ik raad Rosalique aan aan al mijn klanten met een rode huid, rosacea of een oneffen huidteint. Het is echt een game changer!" 

 Amanda

"Hi, ik ben Amanda en ik ben 57 jaar oud. Ik werk al 25 jaar voor de NHS in Engeland.

Ik heb last van rosacea en wilde voordat ik Rosalique ontdekte nooit de deur uit zonder make-up. Het maakte me heel onzeker en ik werd soms zelfs een beetje depressief, maar Rosalique was echt een uitkomst!

Ik gebruik verder helemaal geen andere foundation of concealer meer, alleen Rosalique, en dat geeft me genoeg zelfvertrouwen. Bovendien ben ik super blij dat mijn huid elke dag beschermd is dankzij de SPF!"

Claire

"Hi dames! Mijn naam is Claire Perry en ik ben zangeres/comedienne in een band. Ik wilde hier mijn verhaal delen om anderen te helpen die gefrustreerd zijn omdat ze maar geen goed product kunnen vinden dat roodheid camoufleert. Rosalique was echt de oplossing voor mij!

Door mijn werk (en ik was vroeger ook make-up artist), ben ik gewend om dikke lagen make-up te dragen voor op het podium, voor fotoshoots en bijvoorbeeld ook special effects make-up. Ik heb dus al het nodige aan producten geprobeerd, en had eigenlijk nooit last van gevoeligheid in mijn huid.

Toen ik echter een zekere leeftijd bereikte en in de overgang raakte, kreeg ik ineens enorm veel problemen: ik kon helemaal geen vloeibare foundation meer gebruiken, mijn gezicht leek wel puimsteen! Mijn huid vlamde op willekeurige momenten op, zelfs met zwelling ten gevolge, en ik werd iedere kleur roze in de Histor kleurenwaaier. Toen kwam de jeuk, zo intens dat ik mijn gezicht er wel af zou willen trekken! Vreselijk, erg deprimerend, vooral omdat ik moest proberen om er glamoureus uit te zien voor mijn werk.

Toen ik op een bijzonder slechte huiddag op mijn telefoon aan het scrollen was, zag ik een advertentie voor Rosalique. Ik las hem door en dacht, dat is vast weer zo'n namaakproduct dat onderin mijn la gaat belanden omdat het niet werkt. Maar ik bleef doorlezen, en dacht, ach - waarom zou ik het niet proberen? Een paar dagen later had ik het felgroene product in huis. Ik weet dat groen de kleur rood neutraliseert, maar de resultaten die ik zag waren totaal onverwacht!

Rosalique is licht maar de dekking kan opgebouwd worden, het camoufleert in seconden en mengt zich perfect in met mijn huidskleur. Ik was helemaal ondersteboven! Ik gebruik ten slotte nog een goed mineraal poeder en het ziet er super goed uit en blijft goed zitten (zelfs tijdens een zweterig optreden). Ik voel me weer mezelf, en ook al ben ik bijna 60 (eek!) ziet mijn huid er inmiddels weer veel beter uit dan in de afgelopen paar jaar. Een geweldig product." 

 

 

Lees meer

Skincare Tips voor na je Workout

Skincare Tips voor na je Workout

Actieve ingrediënten in onze skincare lijn

Actieve ingrediënten in onze skincare lijn

Maak je huid klaar voor de lente

Maak je huid klaar voor de lente