Rosacea Awareness Month- Rosacea succesverhalen

Rosacea Awareness Month- Rosacea succesverhalen

Rosacea treft mensen van alle leeftijden en geslachten, en het kan moeilijk zijn om uit te vinden hoe het te behandelen. Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50 bevat 5 natuurlijke werkstoffen, waarvan klinisch is bewezen dat ze de roodheid van de huid verminderen. Het maakt ook gebruik van micro-ingekapselde technologie, om ultrafijne kleurpigmenten rechtstreeks op de huid af te geven, waardoor roodheid of oneffenheden onmiddellijk worden gemaskeerd. Bovendien heeft het een 5* breed spectrum SP50 om essentiële bescherming te bieden tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen.

Rosalique heeft duizenden 5* beoordelingen en sensationele succesverhalen. Hieronder hebben we enkele van deze verhalen gedeeld van wat geweldige vrouwen, met hun echte resultaten!

Rachel

Ik heb al 3 jaar last van rosacea, maar de afgelopen 5 maanden waren de ergste ooit! Het tast mijn zelfvertrouwen enorm aan - ik ben pas 25, dus ik ga graag uit met mijn vrienden en sociale contacten, maar momenteel is dit verminderd door de couperose!

Ik ontdekte Rosalique via een vriendin van een vriendin, die ook rosacea heeft. Ik mailde haar voor tips etc. en zij raadde mij Rosalique aan en ik ben absoluut niet teleurgesteld!

Ik gebruik Rosalique pas ongeveer 10 dagen en ik kan eerlijk zeggen dat het het beste ooit is geweest! Ik voel me weer zo zelfverzekerd, de roodheid op mijn gezicht gaat gewoon weg! Ik heb letterlijk geen make-up meer gedragen sinds ik Rosalique heb ontdekt, het is echt als magie! Ik ben erdoor geobsedeerd!

Kathryn

Ik ben een 51-jarige lerares en ik heb nu al ongeveer 3 jaar last van couperose op mijn neus! Ik heb alles geprobeerd wat de NHS te bieden heeft, van crèmes tot orale medicijnen, langdurig, kortdurend, noem maar op, zonder resultaat. De dermatoloog wilde biopten nemen en gaatjes in mijn neus, maar ik weigerde!

Ik werd getest op lupus en dat soort dingen, maar nee, geen verklaring of reden, behalve leeftijd en hormonale veranderingen, want ik ben in de overgang. Het werd de vloek van mijn leven. Ik heb alles geprobeerd op cosmetisch gebied, concealers en foundations, en ze verstoppen mijn huid gewoon.

Op een dag zat ik op Facebook en kwam ik Rosalique tegen! Ik wist niet zeker of het huidverzorging of make-up was, maar het is een beetje van allebei! Ik draag het elke dag en het verbergt roodheid prachtig! Het werkt fantastisch voor mij en mengt prachtig. Ik vind het een fantastisch product en het is nu mijn dagelijkse go to!

Hidy

Ik lijd aan rosacea, roodheid, gesprongen bloedvaatjes en een zeer gevoelige huid. Ik heb deze aandoeningen al sinds mijn tienerjaren, maar de laatste tien jaar zijn ze aanzienlijk erger geworden. Ik ben nu 40.

Ik heb allerlei verschillende crèmes geprobeerd die zeiden dat ze de roodheid zouden verminderen en zelfs mijn rosacea zouden genezen, maar ze maakten mijn huid alleen maar erger. Ik heb door de jaren heen zoveel geld uitgegeven aan crèmes en lotions, zelfs aan verschillende vitamines.

Die allemaal niet hebben geholpen. Ik had het opgegeven en wilde net een sterk dekkende foundation kopen om mijn huid te verbergen, toen ik een advertentie tegenkwam van Rosalique.

Rosalique is heel licht als het eenmaal is aangebracht en je hebt maar een heel klein beetje nodig. Mijn huid voelt de hele dag zacht aan en het irriteert niet. Ik hoef het de hele dag niet opnieuw aan te brengen, maar tegelijkertijd is het gemakkelijk te verwijderen bij het wassen. Rosalique heeft zoveel betekend voor mijn geestelijke en lichamelijke gezondheid. De afgelopen jaren heb ik spiegels gemeden omdat hoeveel make-up ik ook opdeed, het mijn huid niet dekte. Uiteindelijk stoorde ik me niet meer aan mijn uiterlijk, maar nu glimlach ik als ik naar mijn spiegelbeeld kijk. Mijn zelfvertrouwen is terug en ik kijk uit naar de voordelen op lange termijn van het gebruik van Rosalique. Heel erg bedankt!
Sally Ann

Ik denk dat mijn rosacea begon in mijn late tienerjaren, met licht blozen, dan denk ik dat het erger werd rond mijn 23ste, nadat ik mijn dochter had gekregen, ik begon gesprongen adertjes te zien en kreeg vreselijke, pijnlijke plekken.

Rosacea heeft mijn zelfvertrouwen een flinke knauw gegeven.
Ik kan niet zonder make-up de deur uit, want op een gegeven moment vroeg iemand me of ik mijn gezicht had verbrand. Ik haat het om in de spiegel te kijken. Als ik het warm heb, kan mijn rosacea door de make-up heen sijpelen. Ik heb zoveel dingen geprobeerd, zelfs camouflage make-up, waardoor ik meer op een spook leek. Soms word ik er ook erg depressief van.

Ik kwam Rosalique tegen in een Facebook-advertentie en zag een aantal geweldige before after foto's. Dat maakte dat ik het kocht. Het was zeer de moeite waard, want je kunt het op zichzelf gebruiken of ook als primer, en het feit dat het helpt om roodheid te verminderen is een bonus.

Mijn ervaring met Rosalique is goed. Het geeft me meer vertrouwen om de deur uit te gaan zonder altijd make-up op te hoeven doen, want het geeft je een goede algemene dekking, met een mooie gezonde gloed, ik zou het iedereen aanraden!
Amanda

Ik heb last van rosacea en kapotte vaatjes.

Het begon ongeveer 4 jaar geleden en ik heb alles geprobeerd. Groene crèmes, oranje crèmes, paarse crèmes, ik had zelfs medicatie, medicinale crèmes van mijn huisarts, niets hielp. Ik kon niet uitgaan zonder een volledig make-up gezicht. Toen ontdekte ik Rosalique!

Ik breng het gewoon op zichzelf aan en heb nu het vertrouwen om mijn dag te vervolgen. De SPF50 is een bonus, want het is belangrijk om je huid te beschermen.

Lees meer

Rosacea 101

Rosacea 101

Actieve ingrediënten in onze skincare lijn

Actieve ingrediënten in onze skincare lijn

Laat voeding jouw rosacea-remedie zijn

Laat voeding jouw rosacea-remedie zijn