Rosalique één van de beste SPF's voor het gezicht bij This Morning!

Rosalique één van de beste SPF's voor het gezicht bij This Morning!

Je weet het waarschijnlijk al, want we hebben het van de daken geschreeuwd, maar Rosalique was onlangs te zien op ITV's This Morning met Phillip Schofield en Holly Willoughby - een van de langstlopende en meest populaire ochtend-tv-shows in het Verenigd Koninkrijk, met dagelijks tot 1,5 miljoen kijkers!

Skincare expert Caroline Hirons, een grote naam in de skincare industrie die veel tijd besteedt aan het bewustmaken van mensen over het belang van zonnebrandcrème in hun huidverzorgingsroutine, bracht haar favoriete SPF's voor het gezicht in beeld - waaronder onze Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50. Je kunt de hele aflevering hier bekijken.

“Als je een rode huid hebt, als je rosacea hebt of als je gewoon snel rood wordt in de zon, dan is dit een 3 in 1 oplossing," vertelde Caroline aan Holly en Phillip. "Het is dus een SPF met een anti-roodheid formule en het zal ook helpen om de roodheid een beetje te verminderen."

Nadat ze Rosalique had benoemd, liet Caroline de transformerende kracht van Rosalique zien, maar niet voordat Phillip schreeuwde: "Het is blauw!" Geen ongebruikelijke reactie, omdat we weten dat sommige klanten een beetje schrikken wanneer ze Rosalique voor het eerst gebruiken. Gelukkig was Caroline er om hem gerust te stellen door te zeggen: "Het is groen, om het rood tegen te gaan. Dus wanneer je het aanbrengt, neemt het de roodheid direct weg. En je ziet er niet groen uit, het past zich aan aan je huid."

Vervolgens bracht ze de Rosalique op haar huid aan, waarbij ze de groene crème van kleur liet veranderen en deze opging in haar huidskleur.

"Ik denk dat als je rosacea hebt, zoiets echt geweldig is," zei Holly. En dat klopt! Rosalique is speciaal ontwikkeld voor mensen met huidaandoeningen zoals rosacea, die vaak een erg gevoelige huid hebben. Rosalique biedt niet alleen een mooie, natuurlijke dekking, maar bevat ook 5 actieve ontstekingsremmende ingrediënten en natuurlijk onze SPF50. Als je last hebt van rosacea of een rode of gevoelige huid, probeer het dan eens uit en zorg ervoor dat je huid de komende zomer beschermd is en er stralend uitziet!

Bestel Rosalique hier.

Lees meer

Bruiloft make-up tips van onze favoriete MUAs

Bruiloft make-up tips van onze favoriete MUAs

Actieve ingrediënten in onze skincare lijn

Actieve ingrediënten in onze skincare lijn

"Een wondermiddel" - HarpersBazaar.nl

"Een wondermiddel" - HarpersBazaar.nl