Rosalique gespot in de &C! "Weinig slaap en er toch fris uitzien!"

Rosalique gespot in de &C! "Weinig slaap en er toch fris uitzien!"
De tweede editie van &C's nieuwste Oh Baby! special ligt vanaf nu in de winkel en wat zien we daar? Onze Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50!
In deze editie van &C staan talloze verhalen over ouderschap, geven ze shopinspiratie en de handigste tips & tricks, onder andere om er na weinig slaap en tijd toch fris en fruitig uit te zien!
Waarom dat met Rosalique een fluitje van een cent is?
Het is speciaal geformuleerd voor de gevoelige, rode huid, Rosacea, Couperose, Keratosis Pilaris, huidveroudering en een ongelijke teint dat zorgt voor:

• Directe dekking 
Rosalique bestaat uit unieke, groene microcapsules gevuld met pigmenten die openbarsten bij het aanbrengen. De groene buitenste laag neutraliseert de roodheid tot een minimum, het pigment past zich aan aan jouw huidskleur en zorgt voor een egale teint.

• Vermindering van de symptomen 
Rosalique bevat actieve ingrediënten zoals Zeoliet, Alpha-Bisabolol, Panthenol, Shea Boter & Ureum die stuk voor stuk symptomen geassocieerd met roodheid op een zachte manier behandelen. Studies hebben uitgewezen dat Rosalique de geïrriteerde huid kan verzachten, wanneer Rosalique dagelijks wordt gebruikt voor een periode van 4-8 weken. Roodheid van de huid wordt op lange termijn verminderd, gecontroleerd en gestabiliseerd.

• Bescherming tegen UVA/UVB straling
UV filters geven bescherming tegen UVA en UVB straling, die de rode huid kunnen verergeren. De SPF 50 beschermt tegen verdere langdurige beschadiging van de huid.
Bedankt &C, dat jullie Rosalique als tip meegeven voor een 'knappe kop' ;)
Makkelijk en snel er fris & fruitig uitzien? Check hier ons groene wonder!

Lees meer

FAQs - Eczeem en Rosalique

FAQs - Eczeem en Rosalique

Actieve ingrediënten in onze skincare lijn

Actieve ingrediënten in onze skincare lijn

Beste voor anti-roodheid - Woman & Home Beauty Awards

Beste voor anti-roodheid - Woman & Home Beauty Awards