Kan ik Rosalique gebruiken op mijn gevoelige huid?

Kan ik Rosalique gebruiken op mijn gevoelige huid?
Het korte antwoord op deze vraag is: ja!
We hebben getest of Rosalique geschikt is voor de gevoelige huid, vooral omdat we weten dat mensen die last hebben van roodheid, over het algemeen een vrij gevoelige huid hebben. Rosalique is dermatologisch getest en zeer geschikt bevonden voor mensen met een gevoelige huid.
Maar omdat elke huid anders is, raden wij onze klanten altijd aan Rosalique te testen als je twijfelt. Bovendien, als je weet dat je overgevoelig bent, test dan zeker elke nieuwe huidverzorging of make-up die je wilt gebruiken. Elke huid heeft een verleden, dus het kan zijn dat je in het verleden bijvoorbeeld steroïden of andere ingrediënten hebt gebruikt die overgevoeligheid kunnen veroorzaken, of het kan zijn dat je allergisch bent voor een van de (natuurlijke) ingrediënten in een product. Daarom hebben wij proefmonsters van Rosalique - als je huid binnen 48 uur niet negatief reageert, ben je good to go!
 

Lees meer

Hoe lang gaat Rosalique mee?

Hoe lang gaat Rosalique mee?

Hoe kan ik mijn Miracle Brush het beste onderhouden?

Hoe kan ik mijn Miracle Brush het beste onderhouden?

Werkt Rosalique tegen Acne?

Werkt Rosalique tegen Acne?