Camoufleert of behandelt Rosalique roodheid?

Camoufleert of behandelt Rosalique roodheid?
Rosalique is ontwikkeld om beide te bewerkstelligen! De unieke groene crème camoufleert direct eventuele roodheid of oneffenheden. Bovendien hebben we 5 actieve ingrediënten toegevoegd om ervoor te zorgen dat je huid gekalmeerd, verzacht en gehydrateerd wordt terwijl je Rosalique draagt. En tot slot heeft Rosalique nog een derde voordeel - een SPF van 50!
De combinatie van deze drie belangrijke functies betekent de beste resultaten voor een gezonde huid op lange termijn.

Lees meer

Is Rosalique een foundation, concealer, moisturizer of crème?

Is Rosalique een foundation, concealer, moisturizer of crème?

Hoe kan ik mijn Miracle Brush het beste onderhouden?

Hoe kan ik mijn Miracle Brush het beste onderhouden?

Moet ik Rosalique met een dagcrème gebruiken?

Moet ik Rosalique met een dagcrème gebruiken?