Werkt Rosalique bij gesprongen adertjes?

Werkt Rosalique bij gesprongen adertjes?
Rosalique maskeert niet alleen roodheid, het vermindert ook de irritatie en ontsteking in de huid na verloop van tijd, en beschermt langdurig met haar SPF50! Hoewel gesprongen adertjes en andere vormen van adertjes in het gezicht zeer moeilijk of bijna onmogelijk te laten verdwijnen, hebben wij ondervonden dat Rosalique ze zeer succesvol bedekt. Daarnaast, omdat deze kleine adertjes vaak samengaan met algemene roodheid, hebben de actieve ingrediënten in Rosalique het vermogen om de agressie in de huid te kalmeren en te verzachten, waardoor de adertjes vaak ook minder zichtbaar worden. Zorg ervoor dat je Rosalique minstens 6-8 weken dagelijks gebruikt om het maximale resultaat te zien!
 

Lees meer

Rosalique lijkt een beetje te donker voor mij?

Rosalique lijkt een beetje te donker voor mij?

Hoe kan ik mijn Miracle Brush het beste onderhouden?

Hoe kan ik mijn Miracle Brush het beste onderhouden?

Rosalique maakt groene vlekken op mijn vingers, wat kan ik doen om dat te voorkomen of te verhelpen?

Rosalique maakt groene vlekken op mijn vingers, wat kan ik doen om dat te voorkomen of te verhelpen?