Werkt Rosalique tegen Acne?

Werkt Rosalique tegen Acne?
Hoewel Rosalique niet per se is ontwikkeld als behandeling voor acne, hebben we gemerkt dat veel klanten veel baat hebben bij het gebruik van Rosalique in plaats van een 'normale' foundation of primer. Rosalique bedekt met succes de roodheid als gevolg van acne, zonder dat je het gevoel hebt dat je poriën verstopt raken, want Rosalique is niet-comedogeen. Daarnaast ervaren klanten, vanwege de 5 actieve ingrediënten in Rosalique, een aanzienlijke vermindering van hun symptomen zoals puistjes, mee-eters en puistjes door de ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen van sommige van de ingrediënten.
 

Lees meer

Kan ik Rosalique gebruiken op mijn gevoelige huid?

Kan ik Rosalique gebruiken op mijn gevoelige huid?

Hoe kan ik mijn Miracle Brush het beste onderhouden?

Hoe kan ik mijn Miracle Brush het beste onderhouden?

Is Rosalique Cruelty-Free?

Is Rosalique Cruelty-Free?