Hoe kan ik mijn Miracle Brush het beste onderhouden?

Hoe kan ik mijn Miracle Brush het beste onderhouden?

Onze Miracle Brush is de ideale partner voor onze Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula - perfect voor mensen die Rosalique liever met een kwast dan met hun vingers aanbrengen. Het is belangrijk om je Miracle Brush regelmatig schoon te maken – lees verder hoe je dat het beste kunt doen!

1) Spoel uit met lauwwarm water

Spoel je Miracle Brush om te beginnen goed uit met lauwwarm water. Zorg ervoor dat het water niet te heet is en dat de hele kwast goed doordrenkt is.

2) Reinig met een mild schoonmaakmiddel

We raden aan om de Miracle Brush te reinigen met een milde shampoo of een speciaal schoonmaakmiddel voor kwasten (zonder alcohol). Doe een beetje in je hand en haal de kwast er zachtjes doorheen. Zet de lauwwarme kraan dan rustig open en blijf de kwast over de palm van je hand halen. Gebruik eventueel nog een beetje schoonmaakmiddel en herhaal tot het water helder wordt.

3) Laat drogen

Dep de kwast voorzichtig droog op een schone handdoek of keukenpapier - laat je Miracle Brush vervolgens goed drogen op een warme plaats, in een horizontale positie.

Bij dagelijks gebruik raden we aan om wekelijks, anders 1-2 keer per maand te reinigen – dit houdt je kwast in goede conditie, voorkomt de ontwikkeling van bacteriën en zorgt ervoor dat je Rosalique perfect kunt blijven aanbrengen!

Onze Miracle Brush is volledig handgemaakt en gemaakt van synthetisch haar, met een aluminium ferrule en een berkenhouten handvat.

Lees meer

Hoe kun je Rosalique het beste aanbrengen?

Hoe kun je Rosalique het beste aanbrengen?

Waarom is Rosalique groen?

Waarom is Rosalique groen?