Hoe lang gaat Rosalique mee?

Hoe lang gaat Rosalique mee?
Dit is altijd een lastige vraag om te beantwoorden, want elke huid is anders, heeft een andere behoefte en Rosalique heeft zoveel verschillende functies. Voor mensen met een rode huid kan het nodig zijn om overdag wat bij te werken, ook om ervoor te zorgen dat de SPF de hele dag blijft zitten. Voor wie Rosalique gebruikt als primer om kleine oneffenheden bij te werken, kan het de hele dag blijven zitten.
Gemiddeld doen onze klanten zo'n 6-12 weken met een tube wanneer zij het dagelijks gebruiken voor hun wat roodheid. De meesten gebruiken het alleen als primer op delen van het gezicht. De tube gaat dan maandenlang mee!
De houdbaarheid van Rosalique is 2 jaar ongeopend, 12 maanden na opening.
 

Lees meer

Als ik een probleem heb met mijn bestelling, met wie moet ik dan contact opnemen?

Als ik een probleem heb met mijn bestelling, met wie moet ik dan contact opnemen?

Hoe kan ik mijn Miracle Brush het beste onderhouden?

Hoe kan ik mijn Miracle Brush het beste onderhouden?

Kan ik Rosalique gebruiken op mijn gevoelige huid?

Kan ik Rosalique gebruiken op mijn gevoelige huid?