Voor welke huidtypes of -tinten is Rosalique geschikt?

Voor welke huidtypes of -tinten is Rosalique geschikt?
Rosalique is in de eerste plaats ontwikkeld met het oog op de rode en gevoelige huid. Omdat de meesten van ons wel eens last hebben van een of andere vorm van roodheid, voelden we de behoefte om iets lichts en gemakkelijks te creëren om ervoor te zorgen dat de huid er dagelijks fantastisch uitziet. In de vier jaar dat Rosalique nu bestaat, hebben we gemerkt dat veel verschillende mensen met veel verschillende huidtinten en -types Rosalique voor veel verschillende doeleinden zijn gaan gebruiken. Wij merken dat mensen met verschillende huidtypes en problemen Rosalique gebruiken, bijvoorbeeld roodheid, rosacea, vlinderuitslag, acne, eczeem of gewoon voor mensen die een geweldige primer met actieve ingrediënten willen gebruiken om hun huid gezond te houden.
 

Lees meer

Rosalique maakt groene vlekken op mijn vingers, wat kan ik doen om dat te voorkomen of te verhelpen?

Rosalique maakt groene vlekken op mijn vingers, wat kan ik doen om dat te voorkomen of te verhelpen?

Hoe kan ik mijn Miracle Brush het beste onderhouden?

Hoe kan ik mijn Miracle Brush het beste onderhouden?

Werkt Rosalique wanneer ik eczeem heb?

Werkt Rosalique wanneer ik eczeem heb?