Is de SPF50 voldoende voor de hele dag?

Is de SPF50 voldoende voor de hele dag?
Het dragen van een SPF bij een gevoelige of rode huid is uiterst belangrijk. Daarom hebben we onze Rosalique uitgerust met de beste SPF die je je maar kunt voorstellen. Hij krijgt zelfs 5 sterren van de 'Boots Star Rating'.
Als je Rosalique 's ochtends aanbrengt als onderdeel van je beautyroutine, kom je een donkere en bewolkte dag wel door, hoewel we liever hebben dat je het gedurende de dag een paar keer opnieuw aanbrengt.
Als het erg zonnig is, een prachtige zomerdag, kun je het beste uit direct zonlicht blijven - vooral als je gevoelig bent voor roodheid. Als je toch in de zon bent, zorg er dan voor dat je Rosalique gedurende de dag regelmatig opnieuw aanbrengt, net als een normale vochtinbrengende crème met SPF.

Lees meer

Waar kan ik Rosalique kopen?

Waar kan ik Rosalique kopen?

Hoe kan ik mijn Miracle Brush het beste onderhouden?

Hoe kan ik mijn Miracle Brush het beste onderhouden?

Helpt Rosalique tegen het blozen?

Helpt Rosalique tegen het blozen?