Rosalique lijkt een beetje te donker voor mij?

Rosalique lijkt een beetje te donker voor mij?
Wij geloven echt dat zelfs mensen met een zeer lichte huid Rosalique kunnen gebruiken, vooral als primer. Als je een rode huid hebt en een zeer lichte huid, raden wij aan te beginnen met een heel klein beetje en het alleen op de rode zones aan te brengen, als roodheidscorrector en primer. Het gaat dan om nog minder dan een hoeveelheid ter grootte van een erwt, ongeveer de grootte van een rijstkorrel. Zodra de rode zones met succes zijn verminderd, kun je je normale foundation aanbrengen die bij je huid past, maar de roodheid waarschijnlijk niet helemaal dekt.

Lees meer

Wat is de volledige ingrediëntenlijst van Rosalique?

Wat is de volledige ingrediëntenlijst van Rosalique?

Hoe kan ik mijn Miracle Brush het beste onderhouden?

Hoe kan ik mijn Miracle Brush het beste onderhouden?

Werkt Rosalique bij gesprongen adertjes?

Werkt Rosalique bij gesprongen adertjes?