Rosalique maakt groene vlekken op mijn vingers, wat kan ik doen om dat te voorkomen of te verhelpen?

Rosalique maakt groene vlekken op mijn vingers, wat kan ik doen om dat te voorkomen of te verhelpen?
Omdat Rosalique mintgroen is, kan het een beetje residu achterlaten op je vingers als je het inderdaad met je vingers/handen aanbrengt. Maar geen nood, als je je handen onmiddellijk na het aanbrengen wast (met zeep), moet het er snel afgaan. We weten ook dat veel klanten doekjes of iets dergelijks gebruiken om het groen van hun vingers te verwijderen.
Als je geen groene vingers wilt hebben, kun je Rosalique ook met een kwast aanbrengen - we hebben een prachtig kwastje voor je ontworpen! Je kunt de Rosalique Miracle Brush hier vinden.

 

Lees meer

Werkt Rosalique bij gesprongen adertjes?

Werkt Rosalique bij gesprongen adertjes?

Hoe kan ik mijn Miracle Brush het beste onderhouden?

Hoe kan ik mijn Miracle Brush het beste onderhouden?

Voor welke huidtypes of -tinten is Rosalique geschikt?

Voor welke huidtypes of -tinten is Rosalique geschikt?