Moet ik Rosalique met een dagcrème gebruiken?

Moet ik Rosalique met een dagcrème gebruiken?
Dit is altijd een lastige vraag om te beantwoorden, omdat iedereen zijn eigen huidverzorging en make-up routine heeft. Wij raden je aan je eigen dagelijkse dagcrème te gebruiken voordat je Rosalique aanbrengt, maar je kunt er ook voor kiezen helemaal geen moisturizer te gebruiken en in plaats daarvan Rosalique te gebruiken. Omdat Rosalique 5 actieve ingrediënten bevat, heeft het grote voordelen voor je huid en hoef je geen dagcrème te gebruiken. 
 

Lees meer

Camoufleert of behandelt Rosalique roodheid?

Camoufleert of behandelt Rosalique roodheid?

Hoe kan ik mijn Miracle Brush het beste onderhouden?

Hoe kan ik mijn Miracle Brush het beste onderhouden?

Verkopen we proefmonsters van Rosalique?

Verkopen we proefmonsters van Rosalique?