Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50

Het Triple Action Effect van Rosalique, een unieke innovatie voor de gevoelige huid met neiging tot roodheid, camoufleert roodheid en oneffenheden onmiddellijk, verzorgt en kalmeert de huid na verloop van tijd en biedt een hoogwaardige dagelijkse bescherming met SPF50.

Bespaar nog eens 10% op onze Gift Sets!

Onze Rosalique Gift Set en Christmas Gift Set zijn terug - met een nieuw en verbeterd sleeve design! Alleen deze week kun je deze prachtige Gift Sets pre-orderen met nog eens 10% korting bovenop de standaard €9,99 besparing. Je hebt geen code nodig, de korting wordt toegepast bij het afrekenen - verwachte verzendtijden variëren.

Bereid je huid voor op de herfst

Heb je last van rosacea, een rode of gevoelige huid? Voorkom opflakkeringen en kalmeer je huid dit seizoen met onze herfst huidtips - klik op de knop hieronder om te lezen.

Waar huidverzorging en make-up samenkomen

Rosalique biedt direct verbluffende resultaten: het camoufleert roodheid, egaliseert de huidtint en zorgt voor een stralende teint. Maar daar houdt het niet op: dankzij 5 actieve ingrediënten en een 5* SPF50 ziet je huid er niet alleen beter uit, maar voelt ze ook beter aan!

Kalmeer je huid op natuurlijke wijze

Nu we de koudere maanden ingaan, is er geen beter moment om meer ontstekingsremmende ingrediënten in je dieet en huidverzorgingsroutine op te nemen. Lees onze blog voor meer informatie over het holistisch kalmeren van je huid.

Volg ons @RosaliqueNL