Vind jouw plaatselijke verkooppunt

Er zijn verschillende manieren om je favoriete Rosalique producten te bemachtigen. Je kunt via onze website bestellen of contact met ons opnemen voor ondersteuning en advies. Je kunt ons team bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur via info@rosalique.nl, wij reageren meestal binnen één à twee werkdagen.

Je kunt de Rosalique producten ook fysiek aanschaffen in een van onze Beauty Salons in Nederland.

Vul hieronder je postcode of plaatsnaam in om je dichtstbijzijnde salon te vinden.

Als je jouw lokale winkeliers wilt steunen en onze producten wilt testen voordat je ze koopt, zorg er dan voor dat je een salon in de buurt bezoekt. We raden je wel aan de salon van tevoren te bellen om er zeker van te zijn dat ze je favoriete product op voorraad heeft.

Heb je een Beauty Salon in Nederland en wil je met Rosalique werken?
Dat kan! Voor Nederland brengen wij jou dan in contact met Vricos B.V. Vricos is op exclusieve basis onze importeur voor de schoonheidssalons en voor de detailhandel in Nederland.

Vricos werkt nauw samen met haar- en onze partners en zal je professioneel ondersteunen om Rosalique ook bij jou tot een groot succes te maken. Natuurlijk wordt dan de naam, het adres en de woonplaats van jouw salon opgenomen in onze store locator.

Zie hier onze website voor salons voor meer informatie: rosalique-professional.nl

Rosalique is ook internationaal verkrijgbaar. Je kunt rechtstreeks bestellen in de volgende landen: