Veelgestelde Vragen

We zijn pas sinds 2018 gelanceerd en begrijpen dat je misschien veel vragen zult hebben over Rosalique. Dit is de reden dat we de meest gestelde vragen voor je hebben verzameld. Staat jouw vraag er niet tussen? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. Mail naar info@rosalique.co.uk.

1. Is Rosalique Dierproefvrij?

We zijn heel blij om te kunnen zeggen dat Rosalique NIET op dieren is getest. Eigenlijk is het binnen de Europese Unie überhaupt niet toegestaan om cosmetische producten op dieren te testen, mochten we dat wel doen, dan zouden we Rosalique niet mogen verkopen op de Europese markt.

2. Is Rosalique Vegan?

Ook nu zijn we heel trots dat we kunnen zeggen: JA Rosalique is Vegan en kan gebruikt worden bij een Vegan of Vegetarische leefstijlWe are again happy to say Rosalique is suitable to use if you are living a Vegan or Vegetarian lifestyle.

3. Kunnen mannen Rosalique ook gebruiken?

Natuurlijk kunnen mannen Rosalique ook gebruiken en we weten dat al veel mannen dit doen! Onze verpakking is misschien wat 'vrouwelijk', maar ons product is voor alle genders. De feedback die we van mannen krijgen is dat het niet voelt alsof je make up draagt, het voelt meer als een vochtinbrengende crème die toevallig ook de roodheid bedekt. Daarnaast wordt Rosalique veel gebruik door make-up artiesten, bij hun beroemde en niet-beroemde klanten. Dus als zij het gebruiken, kan jij dat absoluut ook! 

4. Voor welke huidskleur is Rosalique geschikt?

Door de unieke micro-ingekapselde technologie, is Rosalique geschikt voor vele verschillende type huidskleur. De kleine groene balletjes breken en de ingekapselde pigmenten komen vrij die zich mengen met jouw eigen huidkleur. Zo krijg je een natuurlijke teint en maakt dat velen Rosalique gebruiken als primer voor onder hun foundation. Ons klantenbestand heet huidskleur typen variërend van zeer lichte huidkleur tot een meer olijfkleur of zelfs een licht donkere huid. Heb je een licht donkere huidskleur? Rosalique werkt het beste als een licht gele ondertoon in jouw huidskleur hebt. Heb je een meer donkere huid? Dan is Rosalique misschien niet geschikt voor jou, maar...we zijn achter de schermen hard bezig om een product te ontwikkelen die voor iedere huidskleur perfect is!

5. Hoe kun je Rosalique het beste aanbrengen?

Je kunt op verschillende manieren Rosalique aanbrengen en is gemakkelijk in gebruik. Vele klanten gebruiken hun handen en masseren Rosalique zacht in de huid met hun vingertoppen. Zorg er wel voor dat jouw handen goed gereinigd zijn, zodat je ongewenste bacteriën geen kans geeft en was ook de handen na het aanbrengen, zodat er geen groene waas op de vingers achterblijft. Anderen gebruiken liever een make-up sponge of een kabuki brush. Onze klanten hebben gevraagd of we misschien een goede make-up brush konden aanraden. Daarom hebben we de speciale Rosalique Miracle Brush ontwikkeld. Het is een fijne, dikke en van super goede kwaliteit make-up brush dat ervoor zorgt dat je Rosalique nog makkelijker kunt aanbrengen.