HAPPY BIRTHDAY!

HAPPY BIRTHDAY!

Lieve Rosalique gebruikers,

Dit weekend worden Martin en ik 37 jaar oud, of 37 jaar jong... of iets daar tussenin! Normaal gesproken vieren we onze verjaardagen niet echt, maar omdat dit jaar tot nu toe nogal een uitdaging is geweest voor iedereen, wilden we de gelegenheid om iets te vieren toch aangrijpen - en dat doen we dit keer samen met onze trouwe klanten!

Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50 is het geesteskind van mijn partner Martin. Na bijna 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de wereld van de huidverzorging binnen het zusterbedrijf van Rosalique, Salcura (natuurlijke verzorgingsproducten voor mensen met huidproblemen), wilde hij een product ontwerpen met een onmiddelijke wow-factor, maar ook met helende en voedende eigenschappen, en bovendien met een zeer effectieve SPF. Bovendien wilde hij dat het product er fantastisch uit zou zien met een prachtige verpakking - daar kwam ik met mijn sterke mening goed van pas!

Nu, twee jaar later, is onze passie sterker dan ooit - allemaal dankzij de steun van onze trouwe Rosalique fans. We zijn zo ontzettend trots op en dankbaar voor de berichtjes die we dagelijks ontvangen. Fantastische reviews en voor- en na foto's waar we bijna tranen van in onze ogen krijgen - we willen jullie hier ontzettend voor bedanken, en ga vooral zo door!

Na alle successen van de afgelopen twee jaar kijken we uit naar wat we in de komende 2 jaar (en daarna) nog meer kunnen bereiken. We hopen nieuwe producten uit te brengen (hoewel Rosalique de lat zo hoog heeft gelegd dat we het lastig vinden om producten te creëren die daaraan kunnen tippen), Rosalique in nog meer landen beschikbaar te maken, zoals Ierland en de VS, en verder te kunnen groeien dankzij jullie support.

Wij wensen jullie een super fijn weekend en laat het ons vooral weten als je vragen hebt aan mij, Martin of ons team!

Veel liefs x

Claudia

Lees meer

Veelgestelde vragen over SPF

Veelgestelde vragen over SPF

Actieve ingrediënten in onze skincare lijn

Actieve ingrediënten in onze skincare lijn

Rosalique voor de (eczeem)gevoelige huid - onze 5 actieve ingrediënten

Rosalique voor de (eczeem)gevoelige huid - onze 5 actieve ingrediënten