Rosalique: Een zomer in de pers

Rosalique: Een zomer in de pers

Het is een lange, hete zomer geweest en Rosalique heeft de pers gehaald! We hebben veel aandacht gekregen, niet alleen in de Britse pers maar ook in de Nederlandse! We zijn misschien bevooroordeeld, maar met haar 3-in-1 formule die onmiddellijk roodheid camoufleert, op lange termijn geneest en een 5* SPF-factor heeft, begrijpen we waarom ;)

Woman's Weekly

Woman's Weekly gaf ons 3 tips om een rood gezicht te verminderen: blijf uit de zon, eet goed, en wees verstandig met je huidverzorging - dat is waar wij om de hoek komen kijken! Ze bevelen Rosalique aan als de huidverzorging voor de gevoelige huid om je huid te kalmeren en te beschermen.

Hello

Hello noemde ons de oplossing voor rosacea en noemde Rosalique een "onderhoudsarm huidverzorgingsproduct dat echt werkt en ten zeerste wordt aanbevolen". Minimale inspanning voor maximale voordelen!

Volledig artikel

Elle

Elle heeft de beste tips gegeven voor het camoufleren van roodheid en donkere kringen, met Rosalique als het 'verrassende product' wat voor 'onze kenners' al een redder in nood is. Heb je onze Miracle Formula nog niet geprobeerd? Sluit je aan en ontdek waar de hype allemaal om draait!

Volledig artikel

Daily Express

De Daily Express publiceerde een overlevingsgids voor de zomer, waarin de nadruk werd gelegd op het belang van een SPF voor het gezicht - een boodschap die je vast vaker van ons hoort! Maar het is zo belangrijk, en de Express beveelt Rosalique aan als de perfecte SPF voor rosacea-patiënten, met haar neutraliserende groene tint en 5* Breedspectrum SPF 50 bescherming. (Niet zeker wat dat betekent? Lees hier).

Summer Health and Wellbeing Awards

We stonden voor het tweede jaar op rij op de lijst in de Health and Wellbeing Awards Cosmetics! Rosalique is een cosmetisch product die verschil maakt - het camoufleert niet alleen, maar geneest en beschermt op lange termijn. Bedankt voor onze nominatie, Health and Wellbeing!

Women's Health

Women's Health heeft ons aanbevolen in hun artikel over de beste getinte Moisturisers. Ze raden Rosalique aan vanwege de directe camouflerende kracht en de roodheid kalmerende ingrediënten zoals zeoliet, urea en sheaboter (lees hier meer over onze unieke mix van ingrediënten).

Volledig artikel

Grazia NL 

Grazia NL noemde ons een van de fijnste make-up op het gebied van zweet- en waterproofmake-up- wat een statement is dat! Ze noemen Rosalique, het 'Groene Wonder', een groot compliment als je het ons vraagt. 

Volledig artikel

Harper's Bazaar NL

Harper's Bazaar NL erkent de veelzijdigheid van Rosalique in hun artikel over tips en tricks om roodheid van je huid te verminderen. Rosalique kan gebruikt worden als primer, concealer of getinte moisturiser, waardoor het de multifunctionele make-up essential is die je in je make-uptasje nodig hebt.

Volledig artikel

We kunnen niet wachten om Rosalique in nog meer pers voorbij te zien komen!

Lees meer

Rosalique: één van de fijnste sweat- en waterproofmake-up volgens Grazia.nl!

Rosalique: één van de fijnste sweat- en waterproofmake-up volgens Grazia.nl!

Actieve ingrediënten in onze skincare lijn

Actieve ingrediënten in onze skincare lijn

FAQs - Eczeem en Rosalique

FAQs - Eczeem en Rosalique