Verkopen we proefmonsters van Rosalique?

Verkopen we proefmonsters van Rosalique?

Het korte antwoord is: ja, dat doen we!

We willen je er wel op wijzen dat, hoewel de proefmonsters geweldig zijn om het product te testen om te zien of het bij je huid past, je daarmee niet de volledige voordelen van Rosalique kunt ervaren. Om de maximale kalmerende en verzachtende effecten te ervaren, raden we aan Rosalique minstens 6-8 weken dagelijks te gebruiken.

Je kunt onze proefmonsters hier vinden. Helaas momenteel uitverkocht!

Lees meer

Moet ik Rosalique met een dagcrème gebruiken?

Moet ik Rosalique met een dagcrème gebruiken?

Hoe kan ik mijn Miracle Brush het beste onderhouden?

Hoe kan ik mijn Miracle Brush het beste onderhouden?

Wat is de volledige ingrediëntenlijst van Rosalique?

Wat is de volledige ingrediëntenlijst van Rosalique?