Actieve ingrediënten in onze skincare lijn

Actieve ingrediënten in onze skincare lijn

Net als onze 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50, is onze Rosalique Skin Care lijn ontworpen voor de gevoelige rode huid. Onze 3 in 1 Balm Cleanser en Soothing Night Cream zijn geformuleerd in samenwerking met een team van wetenschappers en bevatten een zorgvuldig samengestelde set actieve ingrediënten die de voordelen van Rosalique versterken. In dit blog nemen we je mee door de belangrijkste voordelen - en hoe ze je huid gaan transformeren.

Te vinden in onze Soothing Night Cream:

IBR-CalmDeAge®
Branded als een "bron van leven" in de woestijn, werkt de IBR-CalmDeAge®-extract van dadelpitten door ontstekingen te stoppen. Het bestrijdt rode en ongemakkelijke huid door bloedvaten te vernauwen die die roodheid veroorzaken, waardoor de gestreste huid veel broodnodige verlichting krijgt. Het is ook klinisch bewezen dat het de teint verheldert en de teint verbetert - voor een kalme, stralende huid!

Ascorbinezuur (Vitamine C)
Ascorbinezuur is een topische antioxidant, die beschermt tegen milieuschade aan huidcellen (denk aan sigarettenrook, zonneschade en hyperpigmentatie). Het zorgt voor een stralende huid en  voorkomt tekenen van vroegtijdige veroudering.

Mangopitolie
Ook wel het 'elixir van voeding voor de huid' genoemd. Mangopitolie voorziet de huid actief van vocht voor verbeterde bescherming, voorkomt afbraak van collageen en helpt bij het verminderen van rimpels, fijne lijntjes en huidverslapping.

Zink
Zink is ideaal om de huid gehydrateerd te houden door trans-epidermaal waterverlies te reguleren en de huidbarrière te versterken. Daarnaast heeft het ontstekingsremmende eigenschappen die ontstekingen verminderen die worden veroorzaakt door chronische huidaandoeningen zoals eczeem, rosacea en acne.

Andere actieve ingrediënten die in onze Night Cream zijn gevonden, zijn onder andere Panthenol (Provitamine B5), Ureum, Zonnebloemzaadolie, Shea Butter & α-Bisabolol.

Te vinden in onze Balm Cleanser:

Centella Asiatica
Een rijke bron van aminozuren, perfect om de gevoelige huid te kalmeren en hydrateren. Met ontstekingsremmende en antioxidante eigenschappen is Centella Asiatica geweldig voor het genezen van wonden, de elasticiteit van de huid en hydratatie.

Tocoferol (Vitamine E)
Tocoferol bevat aanzienlijke antioxidante eigenschappen die de huid te beschermen tegen vervuiling en andere omgevingsstressoren. Het helpt ook om vocht in de huid vast te houden, hierdoor ziet je huid er stralend en gezond uit..

Haver Extract
Haverextract is ideaal om de huidtextuur te verbeteren. Het werkt als een natuurlijke reiniger, verwijdert vuil en olie van de huid, en vermindert ontstekingen door een beschermende barrière op de huid te vormen.

Zoete Amandelolie
Een 'powerhouse' van voedingsstoffen voor de huid. Zoete Amandelolie bevat vitaminen A & E, vetzuren en mineralen zoals zink en kalium die de huid diep hydrateren en voeden.

Olijfolie
Olijfolie zit boordevol vitaminen A, D, E en K, die fantastisch zijn voor de huid die voedingsstoffen nodig heeft. Het hydrateert de huid door vochtverlies te verminderen en vocht vast te houden.

Andere actieve ingrediënten in onze Cleansing Balm zijn onder andere Shea Butter, α-Bisabolol, Zonnebloemzaadolie, Aloë Vera & Hartzaad.

Ontdek de volledige Rosalique lijn hier

Lees meer

Onze nieuwe Rosalique producten!

Onze nieuwe Rosalique producten!

Aangeraden door Dermatologie Specialist Selene Daly!

Aangeraden door Dermatologie Specialist Selene Daly!